Administratieve ondersteuning

Tijdelijk of vast administratieve ondersteuning nodig?

U heeft al een administratie en een willekeurig boekhoudpakket (bijvoorbeeld Snelstart, Reeleezee, Exact, AFAS, e-Boekhouden, Rompslomp, Muis, Accountview of een ander boekhoudpakket).

U heeft alleen geen boekhouder meer die uw administratie actueel houdt. Bijvoorbeeld door zwangerschap, uitval of doordat uw boekhouder een andere baan heeft gevonden. Administratieve ondersteuning van Boec biedt uitkomst.

Administratieve ondersteuning betreft bijvoorbeeld ondersteuning bij de boekhouding, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, salarisadministratie, belastingen of financiële administratie. Boec kan zowel voor korte- als voor langere termijn administratieve ondersteuning bieden. Enkel de bestede tijd die nodig is om uw administratie bij te houden wordt gefactureerd.

Op locatie of op afstand

Afhankelijk van uw wensen komt een medewerker van Boec op locatie of werkt op afstand. We passen ons volledig aan aan uw business. Zo blijven we uw rekeningschema, boekhoudgebruiken en pakketten hanteren voor bijvoorbeeld de financiële administratie, de salarisadministratie of de belastingen.

Betaalbare administratieve ondersteuning

Het tarief is afhankelijk van het gevraagde kennisniveau en de duur van de opdracht. Neem contact op voor een offerte op maat.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

Contact

Wij bellen u terug

  captcha
   

  Boec

  Finance professionals


  Finance professional (nodig)?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over finance

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Personeel ter beschikking stellen? Denk aan de Waadi-melding!

  Bedrijven die personeel ter beschikking stellen, moeten deze activiteit vermelden in het handelsregister. Deze meldingsplicht volgt uit de Wet Allocatie…

  Betalingsvordering Belastingdienst

  Betaalt u een zakelijke belastingschuld niet (tijdig), dan kan de Belastingdienst een Betalingsvordering instellen bij uw zakelijke bank. Een betalingsvordering…

  Een ‘sale-and-leaseback’-transactie

  Bij een ‘sale-and-leaseback’-transactie wordt een actief verkocht en direct weer teruggeleast. De verwerking van een ‘sale-and-leaseback’-transactie is afhankelijk van de…