Boekhouding uitbesteden

Ook een volledig geautomatiseerde boekhouding?

Boec gaat voor een moderne financiële administratie met zo min mogelijk handwerk.

Inkoopfacturen importeren via een foto met uw mobiel, verkoopfacturen maken via een app en bankmutaties automatisch importeren via de bank behoort bij ons in het standaardpakket. We willen niet anders. De tijd van handmatig boeken is officieel voorbij. Door het inkoopboek, het verkoopboek en het bankboek te koppelen, resulteren in theorie enkel nog de memoriaalboekingen en de boekingen waar de computer zelf niet uitkomt.

Voor u als klant levert deze vergaande automatisering voordelen op. Voordelen in de portemonnee en voordelen in het niet meer hebben van financieel gedoe.

Kwaliteit gewaarborgd

Er is altijd een medewerker met minimaal een afgeronde masteropleiding accountancy betrokken bij uw boekhouding, dus de kwaliteit blijft gewaarborgd.

Vanaf € 69 per maand

Omdat wij ervoor zorgen dat handmatige boekingen grotendeels tot het verleden behoren, laten we de computer uw administratie bijhouden.

Met de boekhouding voor een ZZP'er of kleine MKB-onderneming zijn wij door deze vergaande automatisering gemiddeld een uur per maand bezig. Door slimmer te boekhouden kunnen we lagere tarieven factureren.

Uw boekhouding uitbesteden kan bij ons al voor 69 euro per maand! Deze indicatie van het tarief is inclusief de abonnementstarieven van de financiële administratie, real-time inzicht in uw cijfers en aangiftes BTW.

Uiteraard staan we ook voor u klaar voor persoonlijk contact en bedrijfsadvies.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

» Bijzonderheden als kasgeld, webshopkoppelingen, payment service providers en autorisatieprocessen voor inkoopfacturen gaan op aanvraag.
» Voor de salarisadministratie rekenen we 12,50 euro per loonstrook en opstartkosten (in overleg).
» Het opstellen en deponeren van een jaarrekening (699 euro), het doen van de aangifte inkomstenbelasting (99 euro) of het doen van de aangifte vennootschapsbelasting (199 euro) doen we als u daar behoefte aan heeft.
» Vragen kunt u ons altijd stellen. Voor persoonlijk contact en bedrijfsadvies rekenen we 11,5 euro per blok van maximaal 10 minuten.

Contact

Wij bellen u terug

  captcha
   

  Boec

  Financiële diensten voor het MKB


  Administratie uitbesteden?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over boekhouding

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Wat is de Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA)?

  De Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA) is een uitkering voor werknemers die arbeidsongeschikt raken, maar nog wel uitzicht hebben om deels…

  Verrekenen en salderen van vorderingen en schulden in de jaarrekening

  Soms hebben schuldenaar en schuldeiser over een weer vorderingen. Een organisatie heeft dan bijvoorbeeld een schuld bij een andere organisatie,…

  Algemene heffingskorting 2022

  De algemene heffingskorting is een korting op uw inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen waar iedereen in Nederland recht op heeft. Je…