Boekhouding uitbesteden

Ook een volledig geautomatiseerde boekhouding?

Boec gaat voor een moderne financiële administratie met zo min mogelijk handwerk.

Inkoopfacturen importeren via een foto met uw mobiel, verkoopfacturen maken via een app en bankmutaties automatisch importeren via de bank behoort bij ons in het standaardpakket. We willen niet anders. De tijd van handmatig boeken is officieel voorbij. Door het inkoopboek, het verkoopboek en het bankboek te koppelen, resulteren in theorie enkel nog de memoriaalboekingen en de boekingen waar de computer zelf niet uitkomt.

Voor u als klant levert deze vergaande automatisering voordelen op. Voordelen in de portemonnee en voordelen in het niet meer hebben van financieel gedoe.

Kwaliteit gewaarborgd

Er is altijd een medewerker met minimaal een afgeronde masteropleiding accountancy betrokken bij uw boekhouding, dus de kwaliteit blijft gewaarborgd.

Omdat wij ervoor zorgen dat handmatige boekingen grotendeels tot het verleden behoren, laten we de computer uw administratie bijhouden. Met de boekhouding voor een ZZP'er of kleine MKB-onderneming zijn wij door deze vergaande automatisering gemiddeld enkele uren per maand bezig.

Uiteraard staan we ook voor u klaar voor persoonlijk contact en bedrijfsadvies.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

» Bijzonderheden als kasgeld, webshopkoppelingen, payment service providers en autorisatieprocessen voor inkoopfacturen gaan op aanvraag.
» Voor de salarisadministratie rekenen we 12,50 euro per loonstrook en opstartkosten (in overleg).
» Het opstellen en deponeren van een jaarrekening (699 euro), het doen van de aangifte inkomstenbelasting (99 euro) of het doen van de aangifte vennootschapsbelasting (199 euro) doen we als u daar behoefte aan heeft.
» Vragen kunt u ons altijd stellen. Voor persoonlijk contact en bedrijfsadvies rekenen we 11,5 euro per blok van maximaal 10 minuten.

Contact

Wij bellen u terug

  captcha
   

  Boec

  Finance professionals


  Finance professional (nodig)?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over finance

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Wat is verwatering?

  Verwatering is de situatie dat het percentage aandelenbezit van een aandeelhouder afneemt, doordat nieuwe aandelen uitgegeven worden en de aandeelhouder…

  Onderhanden werk of onderhanden project?

  Onderhanden werk en onderhanden projecten gaan beiden gepaard met eigen externe verslaggevingsregels. Het verschil tussen onderhanden werk en onderhanden project…

  Gebeurtenissen na balansdatum

  Een jaarrekening ziet toe op een (verlengd / regulier / verkort) boekjaar. Als er zich na afloop van dit boekjaar…