Boec ® | dé partner in finance voor ondernemers

076-3690174

Betalen onder protest

Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met een deel van een factuur. Mogelijk wenst u terug te komen op een deel van de betaling van de factuur. In dit geval kunt u betalen onder protest.

Betalen onder protest is een juridische manier om aan te geven dat u wel betaalt om aan uw betaalverplichting te voldoen, maar dat u op een later moment op de betaling terug kan komen. Komt u terug op de betaling, dan dient de tegenpartij het gedeelte dat onder protest betaald is weer aan u terug te betalen.

Als u onder protest betaalt, geeft u dit duidelijk aan. Bijvoorbeeld via een aangetekende brief die u vooraf stuurt en als betaalopmerking bij de overboeking (Betaling van X euro onder protest. Betaling onder voorbehoud van rechten.)Tags
  Vragen?

  Boec (spreek uit als: ‘Boek’) is dé partner in finance voor ondernemers.

   

  Wij werken nauw samen met je bestaande team en bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van o.a. financiële- en salarisadministratie, financiering, rapportages, belastingen en jaarrekeningen. Eén partner voor al je financiële vraagstukken, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf!

   

  Enkele voorbeelden van huidige opdrachten:

  Interim financial controller
  Opstarten zorgfacturatie WLZ via ONS Nedap
  Opstellen van een jaarrekening van een scale-up
  Implementatie SDB Salarisadministratie
  Migratie financiële administratie naar Exact Online
  Automatiseren managementrapportage

   

  Neem contact op via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek 076-3690174.

   

  captcha

   

   

  076-3690174