Over ons

Boec is dé partner in finance voor ondernemers

Bij Boec zijn we er trots op om dé partner te zijn die jouw financiële wereld begrijpt en ondersteunt. Met expertise en toewijding bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder financiële- en salarisadministratie, financieringsadvies, subsidiebegeleiding, zorgadministratie, belasting, jaarrekening en interim financial-diensten.

Diepgaande kennis van financiën

Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om je te helpen bij al je financiële vraagstukken. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bedrijfsfinanciën, het verkrijgen van de juiste financiering, het beheren van je salarisadministratie of het navigeren door complexe belastingwetgeving, bij Boec ben je aan het juiste adres.

Groei en succes van jouw bedrijf

Wij begrijpen dat jouw focus als ondernemer ligt op de groei en het succes van je bedrijf. Daarom nemen wij graag de zorg voor je financiën op ons, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het realiseren van je zakelijke doelen en het laten bloeien van je onderneming.

Contact

Vul het formulier in

  captcha

   

  076-3690174

    Linkedin   |     sander@boec.nl   |     06-42806797  Boec

  Dé partner in finance voor ondernemers


  Financiële vraag?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen voor financials

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Fair value accounting

  Fair Value Accounting is een boekhoudprincipe dat de actuele marktwaarde van activa en passiva in de financiële verslaggeving weerspiegelt. Dit…

  Kasstroomoverzicht: directe methode versus indirecte methode

  Het kasstroomoverzicht is een essentieel financieel rapport dat inzicht geeft in de geldstromen van een bedrijf gedurende een bepaalde periode.…

  Inkomensafhankelijke combinatiekorting

  Heeft u een kind onder de twaalf jaar dat op uw adres staat ingeschreven en werken u en uw partner…