Subsidie

Dé partner in finance voor ondernemers

Boec Subsidieadviesbureau is uw betrouwbare partner voor het aanvragen en beheren van subsidies.

Subsidie aanvragen

Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf leidt, wij helpen u bij het identificeren en benutten van subsidiemogelijkheden die uw groei en innovatie kunnen ondersteunen.

Wij voeren een grondige subsidiescan uit om alle relevante subsidiemogelijkheden voor uw onderneming in kaart te brengen. Op basis hiervan adviseren wij u over de meest geschikte subsidies voor uw projecten en plannen.
Het aanvragen van subsidies kan complex zijn. Wij begeleiden u bij elke stap van het aanvraagproces, van het opstellen van de benodigde documentatie tot het indienen van de aanvraag en de communicatie met subsidieverstrekkers.
Een goede projectadministratie is essentieel voor het verkrijgen en behouden van subsidies. Wij helpen u bij het inrichten en onderhouden van een transparante en overzichtelijke projectadministratie die voldoet aan de eisen van subsidieverstrekkers.
Na toekenning van de subsidie is het belangrijk om te zorgen voor een correcte besteding en verantwoording van de middelen. Wij ondersteunen u bij het opstellen van voortgangs- en eindrapportages en de financiële verantwoording.
Ook na de subsidieperiode blijven wij uw partner. Wij assisteren bij eventuele controles door subsidieverstrekkers en zorgen ervoor dat u aan alle verplichtingen blijft voldoen.
Subsidieadvies

Het tarief is afhankelijk van het gevraagde kennisniveau en de duur van de opdracht. Een deel van het tarief is succesgerelateerd, wat betekent dat u de fee enkel betaalt als u de subsidie toegekend krijgt. Onze flexibele houding en gunstige tarieven worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

Contact

Vul het formulier in

  captcha

   

  076-3690174

  Boec

  Dé partner in finance voor ondernemers


  Financiële vraag?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over subsidie

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Wanneer dient een stichting of een vereniging een jaarrekening bij de KvK te deponeren?

  Iedere stichting of vereniging is verplicht een jaarrekening op te stellen. Of de jaarrekening ook gedeponeerd dient te worden bij…

  Uiterste termijn voor het deponeren van een jaarrekening (BV)

  Een jaarrekening dient binnen vijf maanden na afloop van een boekjaar door het bestuur opgesteld te worden en voorgelegd te…

  Hoe boek je afschrijvingen?

  Afschrijvingen vertegenwoordigen de geleidelijke waardedaling van een actief gedurende hun levensduur. Het correct boeken van afschrijvingen is belangrijk voor een…