Boec ® | dé partner in finance voor ondernemers

076-3690174

Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen

Neemt u een nieuwe medewerker aan? Zorg dan voor de eerste werkdag voor een ondertekende opgaaf gegevens voor de loonheffingen.

De werknemer geeft op de opgaaf gegevens voor de loonheffingen persoonlijke gegevens op die relevant zijn voor de inhouding van loonheffingen als loonbelasting/premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet.

Formulier niet invullen

Als een werknemer het formulier niet invult, dient de werkgever 52% loonbelasting/premie volksverzekeringen in te houden.

Loonheffingskorting

De loonheffingskorting kan maar door één werkgever worden toegepast. De werknemer dient bij meerdere werkgevers te kiezen welke werkgever de loonheffingskorting toe mag passen. Als de loonheffingskorting niet moet toegepast in de LB, kan de werknemer de loonheffingskorting nog wel in de IB verwerken.

Formulier en identificatie

Naast een ingevuld formulier Opgaaf gegevens voor de loonheffingen voor het begin van de werkzaamheden, dient de werknemer zich ook te identificeren. De werkgever bewaart zowel de opgaaf als een kopie van de identificatie.Tags
  Vragen?

  Boec (spreek uit als: ‘Boek’) is dé partner in finance voor ondernemers.

   

  Wij werken nauw samen met je bestaande team en bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van o.a. financiële- en salarisadministratie, financiering, rapportages, belastingen en jaarrekeningen. Eén partner voor al je financiële vraagstukken, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf!

   

  Enkele voorbeelden van huidige opdrachten:

  Interim financial controller
  Opstarten zorgfacturatie WLZ via ONS Nedap
  Opstellen van een jaarrekening van een scale-up
  Implementatie SDB Salarisadministratie
  Migratie financiële administratie naar Exact Online
  Automatiseren managementrapportage

   

  Neem contact op via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek 076-3690174.

   

  captcha

   

   

  076-3690174