Belastingadvies

Dé partner in finance voor ondernemers

Welkom bij Boec, uw partner in fiscale zaken. Of u nu een ondernemer of particulier bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met deskundig belastingadvies. Onze diensten omvatten een breed scala aan belastingen, zodat u altijd zeker weet dat uw fiscale zaken goed geregeld zijn.

Onze Belastingadviesdiensten

Wij bieden advies en ondersteuning op de volgende gebieden:

Wij helpen u bij het correct berekenen en afdragen van de BTW. Of het nu gaat om binnenlandse leveringen of intracommunautaire transacties, wij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.
Loonbelasting is een belangrijk onderdeel van de salarisadministratie. Wij adviseren over de juiste toepassing van loonheffingen en helpen bij het opstellen van correcte loonstroken en aangiften.
Voor ondernemingen is de vennootschapsbelasting een belangrijke belasting. Wij bieden advies over fiscale optimalisatie en ondersteunen bij het opstellen en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting.
Of u nu als particulier of als ondernemer aangifte inkomstenbelasting moet doen, wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van aftrekposten en tegemoetkomingen. Wij begeleiden u bij elke stap van het proces.
Ontvangt u dividend of keert u dividend uit? Wij adviseren over de fiscale gevolgen en zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid dividendbelasting wordt afgedragen. Uiteraard zijn wij er ook voor de balanstest en de uitkeringstoets.
Voor bedrijven die zaken doen binnen de EU is de opgaaf ICP verplicht. Wij ondersteunen bij de correcte en tijdige indiening van deze aangiften, zodat u voldoet aan de regelgeving.
Uiteraard zijn wij er ook voor de overige belastingen.
Belastingadvies

Het tarief is afhankelijk van het gevraagde kennisniveau en de duur van de opdracht. Onze flexibele houding en gunstige tarieven worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

Contact

Vul het formulier in

  captcha

   

  076-3690174

  Boec

  Dé partner in finance voor ondernemers


  Financiële vraag?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over belastingen

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Dividendbelasting & box 2 (AB) in 2024

  Dividendbelasting is een directe belasting die wordt ingehouden op de uitbetaling van dividenden door Nederlandse bedrijven aan hun aandeelhouders. De…

  Inkomensafhankelijke combinatiekorting

  Heeft u een kind onder de twaalf jaar dat op uw adres staat ingeschreven en werken u en uw partner…

  Bijtelling privégebruik auto

  Bijtelling privégebruik auto. Hoe werkt het? Wat is bijtelling? Bijtelling is een bedrag dat u bij het loon van de…