Salarisadministratie

Dé partner in finance voor ondernemers

Welkom bij Boec, uw partner in salarisadministratie. Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming runt, wij bieden deskundige ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw salarisadministratie vlekkeloos verloopt.

Onze salarisadviesdiensten

Wij bieden advies en ondersteuning op de volgende gebieden:

Wij zorgen voor nauwkeurige en tijdige salarisberekeningen en het opstellen van overzichtelijke loonstroken voor uw medewerkers. Dit omvat o.a. het berekenen van bruto- en nettolonen, vakantietoeslagen en onregelmatigheidstoeslag.
Wij dragen zorg voor de juiste berekening van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Zo voldoet u altijd aan de wettelijke verplichtingen en voorkomt u onaangename verrassingen.
Pensioen is een belangrijk onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Wij ondersteunen bij het berekenen en administreren van pensioenbijdragen, zodat uw werknemers zorgeloos kunnen bouwen aan hun toekomst en uw financiële administratie de pensioenverplichting toont.
Onze software beheert uw ziekteverzuim- en verlofregistratiesysteem, zodat u altijd up-to-date bent met de afwezigheden en verlofsaldi van uw medewerkers. Dit helpt u bij het efficiënt managen van uw personeelsbestand.
Wij bieden advies en ondersteuning bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en zorgen ervoor dat uw arbeidsvoorwaarden in lijn zijn met de geldende CAO's en wet- en regelgeving.
Wij leveren gedetailleerde rapportages en analyses van uw salarisadministratie, zodat u inzicht heeft in uw loonkosten en andere belangrijke HR-statistieken. Dit helpt u bij het maken van strategische beslissingen.
Salarisadministratie

Het tarief is afhankelijk van het gevraagde kennisniveau en de duur van de opdracht. Onze flexibele houding en gunstige tarieven worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

Contact

Vul het formulier in

  captcha

   

  076-3690174

  Boec

  Dé partner in finance voor ondernemers


  Financiële vraag?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over salarisadministratie

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Hoe boek ik salaris in de financiële administratie?

  Voor een degelijke salarisverwerking is salarisverwerkingssoftware noodzakelijk. Na een salarisrun geeft het pakket de loonjournaalpost behorende bij de salarisrun. In…

  Werkgeversverklaring

  Een werkgeversverklaring is een verklaring van de werkgever, waarin de werkgever mededelingen doet over de zekerheid van het (toekomstige) inkomen…

  De cafetariaregeling

  De cafetariaregeling is een flexibel beloningssysteem dat werknemers de mogelijkheid biedt om hun arbeidsvoorwaarden op maat te maken. In plaats…