Financiële administrtie

Dé partner in finance voor ondernemers

Als ondernemer wilt u zich focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf. Financiële administratie kan tijdrovend en complex zijn, maar het hoeft niet uw kostbare tijd en energie op te slokken. Bij Boec begrijpen we dit als geen ander. Of u nu een kleine onderneming of een grote organisatie runt, wij bieden deskundige ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw financiële administratie altijd op orde is.

Financiële administratiediensten

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van financiële administratie, waaronder:

Uiteraard maakt Boec volop gebruik van automatiseringsmogelijkheden. Dit betekent het koppelen van uw bankmutaties aan het administratiepakket, het via scan-en-herken verwerken van inkopen en inkoopfacturen & zo veel mogelijk automatisch afletteren. Dit bespaart tijd en fouten.
Wij registreren en beheren al uw inkooptransacties en houden uw inkoopkosten nauwkeurig bij. Dit helpt u bij het bewaken van uw budget en het optimaliseren van uw inkoopproces.
Wij zorgen voor een efficiënt voorraadbeheer door nauwkeurig bij te houden welke goederen op voorraad zijn, wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Dit helpt u bij het minimaliseren van voorraadtekorten en overvoorraad.
Wij registreren al uw verkooptransacties en houden uw omzet nauwkeurig bij. Hierdoor heeft u altijd een helder overzicht van uw verkoopprestaties en kunt u uw verkoopstrategie optimaliseren.
Wij beheren uw debiteurenportefeuille door nauwkeurig bij te houden welke facturen openstaan en zorgen voor tijdige opvolging van openstaande betalingen. Dit helpt u bij het verbeteren van uw cashflow en het minimaliseren van betalingsachterstanden.
Wij beheren uw crediteurenadministratie door ervoor te zorgen dat alle inkomende facturen tijdig en correct worden verwerkt. Dit helpt u bij het behouden van goede relaties met uw leveranciers en het optimaliseren van uw betalingsprocessen.
Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Aangiftes omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en de Opgaaf intracommunautaire prestaties horen bij het ondernemen.

Aansluitend op de administratie en rekening houdend met de daarvoor geldende termijnen verzorgen wij de verschillende aangiftes bij de Belastingdienst.
Onze medewerkers zijn experts op administratief gebied en hebben o.a. werkervaring opgedaan bij administratiekantoren, accountantskantoren (samenstel of juist controle), financiële afdelingen bij grote bedrijven en de Belastingdienst. Met deze kennis en ervaring zijn ze een volwaardige sparringspartner voor financiële afdelingen en de directie. Altijd fijn om een klankbord te hebben en te kunnen sparren over nieuwe en bestaande initiatieven.
Tarief financiële administratie

Het tarief is afhankelijk van het gevraagde kennisniveau en de duur van de opdracht. Onze flexibele houding en gunstige tarieven worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Contact

Vul het contactformulier op deze pagina in of bel 076-3690174

Contact

Vul het formulier in

  captcha

   

  076-3690174

  Boec

  Dé partner in finance voor ondernemers


  Financiële vraag?

  Neem contact met ons op!

  Artikelen over financiële administratie

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Hoe boek je afschrijvingen?

  Afschrijvingen vertegenwoordigen de geleidelijke waardedaling van een actief gedurende hun levensduur. Het correct boeken van afschrijvingen is belangrijk voor een…

  Hoe boek ik salaris in de financiële administratie?

  Voor een degelijke salarisverwerking is salarisverwerkingssoftware noodzakelijk. Na een salarisrun geeft het pakket de loonjournaalpost behorende bij de salarisrun. In…

  Fair value accounting

  Fair Value Accounting is een boekhoudprincipe dat de actuele marktwaarde van activa en passiva in de financiële verslaggeving weerspiegelt. Dit…